Navštíveno 1076x

.. je třeba se nějak zabavit, popijet čajdu a vymaškývat citrony a najit něco čim se člověk trošku zabaví. Tak sem se pohrabal pod gaučema a na skřinich, pospojoval trošku trátů a na sucho si poskladal jeden malej SQ fullaktiv.

a potom už stačí jen zasoba CD hodně času, jedinej kdo byl proti byl kocour kterej se sbalil znizel někde v druhé části bytu
hmm, u nas pod gaucem zadny Becker neni :-/
moc pekny :-)
hezky :o)))
to vsechno jede na PC zdroj? :-O
ne ne na PC zdroj jede jedn becker, ostatní jede na zdroj pod stolem +12V autobaterii, jinak bych to asi ani nenastartoval )
kral007 - jo jo vlastně u mě ted všechno na skrinich, do soba sen nacpal jen blau NEW YORK RDM 127 a do větší instalace se mi nechce, no a takže po slříních je krámů na nejmíň 2 auta, ale nějak neni chut to někam cpat
jj taky bych se takhle chtel nudit..jenže na slříních najdu leda tak prach :)))
RAdku, u mne podobne, 4ESX a dalsi veci pod posteli, naposled se tan prestehovala CDA9835 :-)
Lukáši a co ESX? ty si to taky nikam nenacpal, dyt to je taková šlkoda, tohle tady nikdy nikdo ne,měl a mít nebude a navíc je to falt hodně kvalitka
Opravdu marodění nad exkluzivním stolem :-)
jo stale doma lezi uskladnene :-)
mam jich tolik ze muzu mit 3way full activ a dva SW samostatne pohaneny :-)
az prodam mercedes, resp.az prijde jiny auto tak mozna neco oprasim :-)

04.02.2007, 19:00 |
aTTim to asi musi hrat uzasne takhle do prostoru bez ozvucnic, co ? :)
takovy skrinovky mas doma co te znam, soba uz mas taky pekne dlouho, skoda ze se nic nedeje. Sice sam nemam moc co kecat, holt zivot je boj :)
čau aTTime,mno slo spíš o zabití času, a taky sem chtěl pokroutit vyhybkama na zesících, protože sem to koupil oprášil a asi rok ani nezap, měl sem původně jen výšky středy a sub, ale chtěl sem pak ještě pokroutit i kickbasy, se subem se to poslpuchat dalo vcelku v poho

04.02.2007, 20:16 |
aTTim to ja uz mam ty veci doma taky pres rok, zesiky urcite ... ale uz se k tomu schyluje, pristi tejden zacinam tlumit a kabelovat. Tak az neco provedes, udelame sobi minisraz :)
neke ty mas taky soba????

04.02.2007, 21:49 |
aTTim Mno jo, taky taky...
no tak povidej model morotizace???

04.02.2007, 22:03 |
aTTim | Upraveno: 2007-02-04 22:04:56
'00 9-5 Aero 2.3T